Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arnao (1372349) - Imprevisibles (778617) » 644101729: T60/J10/VI

Liga 644101729 Información oficial sobre el partido 644101729 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.63 (14381)

arnao Alineación oficial del equipo 'arnao' en el partido 1 - 5 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
0 - 1 Antonio Horazqueta (28')
Baltasar Ruiz Gutiérrez (36') 1 - 1
1 - 2 Muhuli Qara (63')
1 - 3 Rino Frigerio (66')
1 - 4 Theo Grellen (70')
1 - 5 Niyozbek Bakirov (74')
arnao Alineación oficial del equipo 'arnao' en el partido 1 - 5 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
arnao Alineación oficial del equipo 'arnao' en el partido 2 - 5 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,5 % 3,8 % 77,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arnao

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Baltasar Ruiz Gutiérrez va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Baltasar Ruiz Gutiérrez va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): arnao va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Rodríguez Mariño en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Toda, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Javier Rodríguez Mariño de arnao es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 69, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luka Marshania de arnao va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Antonio Horazqueta que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Imprevisibles.
  • 108 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 63, en Giannino Pizzichemi la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Muhuli Qara que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rino Frigerio, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El porter de Imprevisibles va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Theo Grellen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Niyozbek Bakirov de Imprevisibles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Fabricio Franzini va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Inocencio Calvar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Imprevisibles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Björn Stenmo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Theo Grellen de Imprevisibles va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Muhuli Qara que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Muhuli Qara de Imprevisibles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.