Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

natillas frescas (1337633) - Suterranya Warriors (995719) » 644101632: T60/J13/VI

Liga 644101632 Información oficial sobre el partido 644101632 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / VI.61 (14379)

natillas frescas Alineación oficial del equipo 'natillas frescas' en el partido 0 - 2 Suterranya Warriors Alineación oficial del equipo 'Suterranya Warriors' en el partido
0 - 1 Cándido Gaciño (34')
0 - 2 Budzimir Stapkevich (40')
natillas frescas Alineación oficial del equipo 'natillas frescas' en el partido 0 - 2 Suterranya Warriors Alineación oficial del equipo 'Suterranya Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
natillas frescas Alineación oficial del equipo 'natillas frescas' en el partido 3 - 1 Suterranya Warriors Alineación oficial del equipo 'Suterranya Warriors' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

natillas frescas

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Borys Arkadostchenko va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Daniele Saglia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Pedro Henrique Adélson gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): natillas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Borys Arkadostchenko va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Daniele Saglia va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ferdynand Loch, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jovan Bjelić no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Recep Bulut estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Borys Arkadostchenko no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): natillas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 90 que Daniele Saglia no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Suterranya Warriors

Goles Goles

  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Suterranya va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Cándido Gaciño va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Budzimir Stapkevich va augmentar l'avantatge de Suterranya a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Suterranya quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Odoacre Campigotto va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.