Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ikardo's Team (776130) - LoS ReDMaNS (435660) » 644100895: T60/J11/VI

Liga 644100895 Información oficial sobre el partido 644100895 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / VI.48 (14366)

Ikardo's Team Alineación oficial del equipo 'Ikardo's Team' en el partido 2 - 2 LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido
0 - 1 刘 (Liu) 聪坚 (Congjian) (9')
Robbie Fashanu (31') 1 - 1
Danny Hargis (38') 2 - 1
2 - 2 刘 (Liu) 聪坚 (Congjian) (69')
Ikardo's Team Alineación oficial del equipo 'Ikardo's Team' en el partido 2 - 2 LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ikardo's Team Alineación oficial del equipo 'Ikardo's Team' en el partido 1 - 5 LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ikardo's Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Danny Hargis va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 31 de joc. Robbie Fashanu es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gisbert Balder sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Danny Hargis que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ikardo's va anar a parar a la dreta de l'atac on en Robbie Fashanu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Toma Čerkuč va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robbie Fashanu de Ikardo's va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

LoS ReDMaNS

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per 刘 (Liu) 聪坚 (Congjian) al minut 9 va permetre a ReDMaNS prendre avantatge per 0 - 1.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 69 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en 刘 (Liu) 聪坚 (Congjian) de ReDMaNS marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 5, un contraatac del ReDMaNS no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Matei Ielciu perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ikardo's. La jugada d'estratègia del ReDMaNS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alibiades Cordelle va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Poleg Micha va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vivencio da Pumarega de ReDMaNS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.