Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.S. ARAGON (1414647) - Steagua de Mondariz (48888) » 644100822: T60/J7/VI

Liga 644100822 Información oficial sobre el partido 644100822 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VI.47 (14365)

Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido 3 - 2 Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido
Miguel Castelgali (18') 1 - 0
1 - 1 Jorge Gells (23')
Zenun Selmani (28') 2 - 1
2 - 2 Khamees Sattar (49')
David Pérez Peña (82') 3 - 2
Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido 3 - 2 Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido 0 - 1 Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido
Tiene bastante suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciriako CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Ciriako, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Miguel Castelgali per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): Anatoliy Polzikov de Ciriako va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Zenun Selmani que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Zenun Selmani sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en David Pérez Peña que, efectivament, va fer pujar el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Ciriako va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manel Wane en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Ángel Urea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 225 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Anatoliy Polzikov va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Milan Rückl va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Pérez Peña de Ciriako amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Steagua de Mondariz

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 23, quan Jorge Gells va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 119 Minuto 49 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Franco Carminati el va rematar Khamees Sattar amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Franco Carminati va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Steagua creava perill des de la dreta al minut 20, però en Francisco Villaelriego, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Janusz Kopyciński desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Felipe Moscoso quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 77, quan en Franco Carminati va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.