Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Ave Fénix (774361) - balboleos (775753) » 644100250: T60/J4/VI

Liga 644100250 Información oficial sobre el partido 644100250 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VI.37 (14355)

El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido 3 - 3 calisay Alineación oficial del equipo 'calisay' en el partido
0 - 1 Xavi Rosell (34')
0 - 2 Raúl Hermosa (35')
Velasco Palma (37') 1 - 2
Josu González Estefaní (39') 2 - 2
2 - 3 Raúl Hermosa (41')
Sergio Gallitognotta (43') 3 - 3
El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido 3 - 3 calisay Alineación oficial del equipo 'calisay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido 0 - 2 calisay Alineación oficial del equipo 'calisay' en el partido
Tiene bastante suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El tomate mecánico

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Velasco Palma va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, mecánico, al minut 37. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del mecánico s'esgargamellaven dempeus per esperonar Josu González Estefaní que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 39 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de mecánico van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Sergio Gallitognotta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): mecánico va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però Sergio Gallitognotta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): mecánico van sortir al contraatac al minut 86, però Ferdows Miladi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

calisay

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Xavi Rosell de calisay va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): calisay va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Argonitz Urzelai, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Raúl Hermosa que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Raúl Hermosa es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Baltasar Purificacion ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, el calisay va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Marco Capobianco s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marco Capobianco després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Chusé Colomer va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 77, quan en Raúl Hermosa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Xavi Rosell va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 82, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Chusé Colomer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Triantafillos Chalkiadakis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Juan Manuel Miguel Valle quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Manuel Miguel Valle.