Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Sombra del Viento (776274) - lizaman (1419893) » 644094924: T60/J3/V

Liga 644094924 Información oficial sobre el partido 644094924 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / V.198 (5711)

C. D. Quin del Cast Alineación oficial del equipo 'C. D. Quin del Cast' en el partido 2 - 1 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
Homero Farías (35') 1 - 0
1 - 1 Carlo Falchetti (61')
Emre Soysaltürk (68') 2 - 1
C. D. Quin del Cast Alineación oficial del equipo 'C. D. Quin del Cast' en el partido 2 - 1 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C. D. Quin del Cast Alineación oficial del equipo 'C. D. Quin del Cast' en el partido 0 - 2 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
Tiene suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. D. Quin del Cast

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Homero Farías ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CDQDC es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Emre Soysaltürk, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CDQDC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Arie van Hattem va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Emre Soysaltürk, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Homero Farías! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Marc Soler de CDQDC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

lizaman

Goles Goles

  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Carlo Falchetti que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): lizaman va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ramón Orozco va desviar el xut final de Jarko Ruotsala després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Adrian Constantin, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Stanys Nevardauskis va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Yeke Mangu, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): lizaman va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Renier Vandekerckhove que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sigismondo Riganò va fer una jugada per la banda esquerra, però Ramón Orozco va aturar el seu xut.