Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Depredador Villarrobledo F.C. (125491) - El Movidon CF (488113) » 644092989: T60/J9/V

Liga 644092989 Información oficial sobre el partido 644092989 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / V.163 (5676)

Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido 4 - 0 El Movidon CF Alineación oficial del equipo 'El Movidon CF' en el partido
Ramón Pellicer (26') 1 - 0
Gilberto Dardalla (29') 2 - 0
Haytham Wassef (31') 3 - 0
Ramón Pellicer (48') 4 - 0
Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido 4 - 0 El Movidon CF Alineación oficial del equipo 'El Movidon CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido 3 - 0 El Movidon CF Alineación oficial del equipo 'El Movidon CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Depredador Villarrobledo F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Ramón Pellicer va donar a Depredador un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Gilberto Dardalla va incrementar l'avantatge de Depredador amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Haytham Wassef va augmentar l'avantatge de Depredador a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ramón Pellicer va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dorel Manţoc per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vratislav Hamala va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Miroslav Radisavljević, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 59 (Ocasión de penalti): En Stiliyan Velchev va llançar un penal al minut 59. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Agustín Tomás Marchante gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vratislav Hamala va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Agustín Tomás Marchante de Depredador amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El Movidon CF

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alfredo Carrió quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Movidon, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Mikel Azpiri va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.