Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

porrino team (1338132) - Mondaka FC (1458716) » 644088478: T60/J1/V

Liga 644088478 Información oficial sobre el partido 644088478 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / V.83 (5596)

porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido 4 - 1 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
Casimir Ribera (6') 1 - 0
Sameeh Qassim Al-Amry (8') 2 - 0
2 - 1 Zlatan Lopič (15')
Abraham Muñoz (20') 3 - 1
Grygoriy Andreev (68') 4 - 1
porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido 4 - 1 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido 2 - 0 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
Tiene suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

porrino team

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de porrino. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Casimir Ribera xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sameeh Qassim Al-Amry, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a porrino.
  • 139 Minuto 20 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de porrino Abraham Muñoz va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Daniel Ruiz de Mesa va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a porrino i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 68 minuts de joc. Mentre en Grygoriy Andreev el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Abraham Muñoz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Grygoriy Andreev va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Grygoriy Andreev, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Fenicios CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Fenicios va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Zlatan Lopič va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Miguel Serrano va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fenicios que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Zefiros Chtistis va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rogelio Pinedo Acevedo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zlatan Lopič de Fenicios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.