Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villafria Cosmos (120231) - CD Aragón (993815) » 644085814: T60/J7/V

Liga 644085814 Información oficial sobre el partido 644085814 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / V.35 (5548)

Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido 1 - 2 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
0 - 1 Dietmar Schierbrandt (9')
Zbigniew Wawrzynowski (35') 1 - 1
1 - 2 Eurico Moura Gomes (65')
Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido 1 - 2 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido 2 - 0 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villafria Cosmos

Goles Goles

  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Felipe Martínez Sánchez la va convertir en gol amb un remat de cap en Zbigniew Wawrzynowski tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 35 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Villafria va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Felipe Martínez Sánchez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Felipe Martínez Sánchez va estar a punt de marcar al minut 12 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Felipe Martínez Sánchez va estar a punt d'empatar per a Villafria quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Guillaume Décobert va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Zbigniew Wawrzynowski quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Corder va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 224 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 52, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Felipe Martínez Sánchez sempre els tira per la dreta i en Guillaume Décobert, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zbigniew Wawrzynowski va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Guillaume Décobert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Villafria va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Felipe Martínez Sánchez en un 1 contra 1 amb el porter Guillaume Décobert, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

BSB team

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): team sabia com jugar al contraatac, i al minut 9, Dietmar Schierbrandt va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Eurico Moura Gomes va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a team.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El team va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Brás Moreira va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): team va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Youp de Nies va desviar el xut final de Brás Moreira després d'una sèrie de rebots i molta confusió.