Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gelicovi f.c. (1420127) - Mallorca Athl. (1432501) » 644085734: T60/J1/V

Liga 644085734 Información oficial sobre el partido 644085734 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / V.34 (5547)

HackTrees Alineación oficial del equipo 'HackTrees' en el partido 5 - 2 Pellicer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pellicer F.C.' en el partido
Jesús Romero Florindo (27') 1 - 0
1 - 1 Per-Anders Borgbeck (32')
Joaquín Salvador Rodrigo Gil (33') 2 - 1
José Miguel Ochoa Casado (34') 3 - 1
José Miguel Ochoa Casado (59') 4 - 1
Joaquín Salvador Rodrigo Gil (76') 5 - 1
5 - 2 Aetz Arretegibel (80')
HackTrees Alineación oficial del equipo 'HackTrees' en el partido 5 - 2 Pellicer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pellicer F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
HackTrees Alineación oficial del equipo 'HackTrees' en el partido 5 - 0 Pellicer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pellicer F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HackTrees

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): HackTrees s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Jesús Romero Florindo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Joaquín Salvador Rodrigo Gil va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de HackTrees.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de HackTrees al minut 34, que va llançar ajustat al pal en José Miguel Ochoa Casado. 3 - 1 pels locals.
  • 130 Minuto 59 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en José Miguel Ochoa Casado va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 59 el resultat passava a ser de 4 - 1.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joaquín Salvador Rodrigo Gil, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Arostegui va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daniel Caniego per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Armando Menendez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Romero Florindo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Jorge Mir de HackTrees va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pellicer F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Ferrán Turégano va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Per-Anders Borgbeck, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Pellicer va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 2 quan Aetz Arretegibel va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ferrán Turégano quasi redueix la diferència al marcador al minut 41, però una gran estirada d'en Aarón Cabeza va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Otto Müggler va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ferrán Turégano de Pellicer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.