Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD PUBILLA CASES (1584109) - Atlético Mallorca (1332554) » 644084707: T60/J10/V

Liga 644084707 Información oficial sobre el partido 644084707 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / V.15 (5528)

ALLOZA C.F. Alineación oficial del equipo 'ALLOZA C.F.' en el partido 0 - 1 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
0 - 1 James Fréchin (82')
ALLOZA C.F. Alineación oficial del equipo 'ALLOZA C.F.' en el partido 0 - 1 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ALLOZA C.F. Alineación oficial del equipo 'ALLOZA C.F.' en el partido 1 - 0 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALLOZA C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Anthony Hong va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ALLOZA.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Stefan Niklasson va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Peter Christensen del ALLOZA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Idris Sadiki va marxar de Romeo Bazac en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de ALLOZA van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Frederic Maymí va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Kenny Sommerlatte va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ALLOZA va ser a punt de marcar al minut 79, quan el seu jugador Peter Christensen va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Atlético Mallorca

Goles Goles

  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Passats 82 minuts de partit, Atlético es va posar per davant amb un 0 - 1 quan James Fréchin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atlético va anar a parar a la dreta de l'atac on en Olimpio Tizado, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Santiago Espejo va quedar-se sol davant el porter Lluís Xavier Gispert, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Santiago Espejo va estar a punt de posar per davant a Atlético amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lluís Xavier Gispert va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atlético, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Coen Hals va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.