Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bellota FC (1371089) - Real Murcia C.F. SAD (772303) » 644084138: T60/J8/V

Liga 644084138 Información oficial sobre el partido 644084138 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / V.5 (5518)

Bellota FC Alineación oficial del equipo 'Bellota FC' en el partido 2 - 2 Real Murcia C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Real Murcia C.F. SAD' en el partido
Jairzinho Pavão (34') 1 - 0
1 - 1 Adrià Guixeras (49')
Jairzinho Pavão (56') 2 - 1
2 - 2 Alfredo Ramón y Cajal (68')
Bellota FC Alineación oficial del equipo 'Bellota FC' en el partido 2 - 2 Real Murcia C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Real Murcia C.F. SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bellota FC Alineación oficial del equipo 'Bellota FC' en el partido 4 - 2 Real Murcia C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Real Murcia C.F. SAD' en el partido
Tiene mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bellota FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Bellota s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Jairzinho Pavão per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jairzinho Pavão, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Bellota va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ferran Cervelló va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Noreno Vizco.

Real Murcia C.F. SAD

Goles Goles

  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 49 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Adrià Guixeras.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Alfredo Ramón y Cajal va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): El R.Murcia va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 25 amb un llançament de falta perillós. En 钟 (Zhong) 静霆 (Jingting) però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vitorino Rodrigues que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vitorino Rodrigues de R.Murcia va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Nicolás Mangado que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Pierre Cabiedes va fer una jugada per la banda esquerra, però Manuel Mallo va aturar el seu xut.