Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seppah Club (308571) - Phantom Riders FC (1581486) » 644082508: T60/J6/IV

Liga 644082508 Información oficial sobre el partido 644082508 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / IV.40 (3463)

Seppah Club Alineación oficial del equipo 'Seppah Club' en el partido 1 - 1 Fc. Morencas Alineación oficial del equipo 'Fc. Morencas' en el partido
Pedro Manzaneda (37') 1 - 0
1 - 1 Brendon Arigbabu (88')
Seppah Club Alineación oficial del equipo 'Seppah Club' en el partido 1 - 1 Fc. Morencas Alineación oficial del equipo 'Fc. Morencas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Seppah Club Alineación oficial del equipo 'Seppah Club' en el partido 4 - 0 Fc. Morencas Alineación oficial del equipo 'Fc. Morencas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seppah Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Seppah contenien la respiració mentre en Pedro Manzaneda s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Ivan Bekić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Seppah se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Seppah va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Genís Atmetller en un 1 contra 1 amb el porter Remo Roshardt, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Darko Ažman va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Pedro Manzaneda, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Manzaneda va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Remo Roshardt va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Genís Atmetller, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ivan Bekić per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Remo Roshardt va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Bekić de Seppah va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fc. Morencas

Goles Goles

  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Brendon Arigbabu va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a FCM.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Darío Javier Lastratutti va rematar amb l'empenya exterior desviat.