Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 642389713

Amistoso (Int., RC) 642389713 Información oficial sobre el partido 642389713 en Hattrick

08.05.2019 12:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido 5 - 0 Timberlog stars Alineación oficial del equipo 'Timberlog stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido 3 - 0 Timberlog stars Alineación oficial del equipo 'Timberlog stars' en el partido
Tiene suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

labradores del yukon

Goles Goles

 • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jorge Ubidea, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
 • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jorge Guzmán va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
 • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, el labradores va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rafael Monsalve, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
 • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rafael Monsalve, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a labradores.
 • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de labradores al minut 62, que va llançar ajustat al pal en Jorge Guzmán. 5 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

 • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Passaven 8 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Álvaro Pajares va rematar alt.
 • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Paulo Narváez de labradores gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
 • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Álvaro Pajares, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
 • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francesc Poblet va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Timberlog stars

Ocasiones Ocasiones

 • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Georg Worein va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Timberlog que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vasiliy Angelchev de Timberlog la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.