Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san pedro y san pablo (798705) - ALCANIÑZ CD (488975) » 642035988: T59/R5

Copa 642035988 Información oficial sobre el partido 642035988 en Hattrick

10.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 5

san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido 1 - 3 marça Alineación oficial del equipo 'marça' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido 1 - 5 marça Alineación oficial del equipo 'marça' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san pedro y san pablo

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Ignacio Inistarte es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Froila Giménez va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

marça

Goles Goles

  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Passats 56 minuts de partit, marça es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Breogán Romero Olmedo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Ignacio Iguarán de marça va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, marça va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juan Pizarro.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alejandro Rivero Miró va fer una magnífica centrada, però la rematada de Antonio Alberto Monsalve va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alejandro Rivero Miró. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.