Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Salou (1420488) - GOLOSA CF (1417067) » 639069737: T59/J1/VII

Liga 639069737 Información oficial sobre el partido 639069737 en Hattrick

16.03.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / VII.698 (38734)

Galiacelta Alineación oficial del equipo 'Galiacelta' en el partido 4 - 1 Poio Artai Alineación oficial del equipo 'Poio Artai' en el partido
Víctor Pablo (22') 1 - 0
Noelio Estade (24') 2 - 0
2 - 1 Carlos Ahicart (75')
Francesc Giner (83') 3 - 1
Francesc Giner (84') 4 - 1
Galiacelta Alineación oficial del equipo 'Galiacelta' en el partido 4 - 1 Poio Artai Alineación oficial del equipo 'Poio Artai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galiacelta Alineación oficial del equipo 'Galiacelta' en el partido 2 - 2 Poio Artai Alineación oficial del equipo 'Poio Artai' en el partido
Tiene suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,0 % 33,8 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galiacelta

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Víctor Pablo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Galiacelta se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.
  • 136 Minuto 24 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Jesús Palet va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Noelio Estade se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 0 al minut 24 per a Galiacelta.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Galiacelta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francesc Giner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Francesc Giner de Galiacelta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Noelio Estade va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrés Goya al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Pablo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Galiacelta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Noelio Estade, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Narcís Puigcercós. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manel Gironès es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Narcís Puigcercós de Galiacelta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Poio Artai

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Artai va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Carlos Ahicart va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Manuel Esles de Artai no va ser gol per ben poc.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Ramon Pitarch quasi redueix la diferència al marcador al minut 58, però una gran estirada d'en Joan Ramon Olesti va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 90 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Didac Gray amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.