Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XUNQUEIRAFC (1596298) - Beticoloco (1368800) » 639062044: T59/J10/VII

Liga 639062044 Información oficial sobre el partido 639062044 en Hattrick

18.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / VII.560 (38596)

CD San Lorenzo Castellón Alineación oficial del equipo 'CD San Lorenzo Castellón' en el partido 0 - 1 Beticoloco Alineación oficial del equipo 'Beticoloco' en el partido
0 - 1 Ty Dempsey (15')
CD San Lorenzo Castellón Alineación oficial del equipo 'CD San Lorenzo Castellón' en el partido 0 - 1 Beticoloco Alineación oficial del equipo 'Beticoloco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD San Lorenzo Castellón Alineación oficial del equipo 'CD San Lorenzo Castellón' en el partido 1 - 2 Beticoloco Alineación oficial del equipo 'Beticoloco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD San Lorenzo Castellón

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marcos Gorocín va entorpir al marcador d'en Jesús Valdés per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Alexandre Rossiñol va estar a punt d'empatar per a Castellón quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Víctor Ramírez Guzmán va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Osvaldo Caibeis va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 84, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Beticoloco

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ty Dempsey que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Beticoloco.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Štefan Trochta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Beticoloco sortien al contraatac. La falta llançada per Didi Nikolai va sortir força alta sense massa perill.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Didi Nikolai quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Óscar Murguía, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Bernard Čolić va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Rashid Khasawneh va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Henryk Cisak, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Gheorghe Rânjea, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Beticoloco va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Junet Sugiarto va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Faisal Bin Syed Al-Khattab de Beticoloco es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.