Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FYEO (1417154) - Feldermans (1459389) » 639038151: T59/J14/VII

Liga 639038151 Información oficial sobre el partido 639038151 en Hattrick

15.06.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / VII.133 (38169)

fuente del lobo c.f Alineación oficial del equipo 'fuente del lobo c.f' en el partido 1 - 0 Játric C.F. Alineación oficial del equipo 'Játric C.F.' en el partido
Clodoveo Marcian (21') 1 - 0
fuente del lobo c.f Alineación oficial del equipo 'fuente del lobo c.f' en el partido 1 - 0 Játric C.F. Alineación oficial del equipo 'Játric C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fuente del lobo c.f Alineación oficial del equipo 'fuente del lobo c.f' en el partido 1 - 3 Játric C.F. Alineación oficial del equipo 'Játric C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fuente del lobo c.f

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): fuente va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Aitor Artaza, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Clodoveo Marcian que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Scott Davey va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Silvino Mendes, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mario Alfredo Pace, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aitor Artaza va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Paweł Rajek de fuente va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Majed Jahanafarin de fuente va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Paweł Rajek se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Játric C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Juan Luis Alcanzó va fer una jugada per la banda esquerra, però José Daniel Palacín va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Felipe Volante va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 264 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Passat el minut 47 de partit, Játric va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Josué Lameira, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Isidro Murcia va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Achiad Naimy quasi aconsegueix empatar per Játric al minut 85, però José Daniel Palacín va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.