Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Orden del Sinonato (1414655) - San Felipe II F.C. (1454929) » 639028969: T59/J1/VI

Liga 639028969 Información oficial sobre el partido 639028969 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / VI.994 (15312)

Cosmic tigers Alineación oficial del equipo 'Cosmic tigers' en el partido 2 - 1 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
Drahomír Hejtman (37') 1 - 0
1 - 1 Jerardo Horteu (43')
Giancarlo Medano (84') 2 - 1
Cosmic tigers Alineación oficial del equipo 'Cosmic tigers' en el partido 2 - 1 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cosmic tigers Alineación oficial del equipo 'Cosmic tigers' en el partido 2 - 0 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cosmic tigers

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Drahomír Hejtman de Cosmic aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 84 gràcies a la jugada de Giancarlo Medano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Quintí Toldrà va marxar de Ezio Ghedin en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Cosmic van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Al minut 24, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Felipe. La jugada d'estratègia del Cosmic per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Noel Oviedo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Patrik Pettersson, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Filip Bongaarts de Cosmic va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

San Felipe II F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Felipe amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Jerardo Horteu, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Felipe sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Claudiu Moşu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Maximilian Ecclestone, el jugador de Felipe va ser expulsat al minut 27.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Fuentes Ros es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.