Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOSTA RICA F.C. (118708) - Corcuspinos (314126) » 639000174: T59/J12/VI

Liga 639000174 Información oficial sobre el partido 639000174 en Hattrick

01.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / VI.479 (14797)

TOSTA RICA F.C. Alineación oficial del equipo 'TOSTA RICA F.C.' en el partido 1 - 3 Sociedá Deportiva Uviéu Balompié Alineación oficial del equipo 'Sociedá Deportiva Uviéu Balompié' en el partido
0 - 1 Druvvaldis Zvans (14')
0 - 2 Ignacio Quintero (83')
Lloyd Ziesmer (85') 1 - 2
1 - 3 Ignacio Quintero (86')
TOSTA RICA F.C. Alineación oficial del equipo 'TOSTA RICA F.C.' en el partido 1 - 3 Sociedá Deportiva Uviéu Balompié Alineación oficial del equipo 'Sociedá Deportiva Uviéu Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TOSTA RICA F.C. Alineación oficial del equipo 'TOSTA RICA F.C.' en el partido 1 - 0 Sociedá Deportiva Uviéu Balompié Alineación oficial del equipo 'Sociedá Deportiva Uviéu Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOSTA RICA F.C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 85 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Lloyd Ziesmer. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 85 de joc, que suposava el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Roderyk Warnke va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Massimo Pisani rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jovan Jelkić estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que József Fazekas, als 89 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En József Fazekas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramon Bonmatí de TOSTA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sociedá Deportiva Uviéu Balompié

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): Druvvaldis Zvans va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Uviéu.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Roderyk Warnke no va poder aturar Ignacio Quintero de Uviéu, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 83 el 0 - 2.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Uviéu, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ignacio Quintero va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Vicente Garastegui va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Uviéu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aleix Roger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Ignacio Quintero va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Michael Raiffeisen va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Michael Raiffeisen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tinguaro Sáenz Galilea, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mariño Vilasantar de Uviéu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.