Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dongeak (1433214) - ilicitanos club (779141) » 638974307: T59/J13/VI

Liga 638974307 Información oficial sobre el partido 638974307 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / VI.17 (14335)

Dongeak Alineación oficial del equipo 'Dongeak' en el partido 2 - 1 Molina's Wolves Alineación oficial del equipo 'Molina's Wolves' en el partido
0 - 1 Gerwazy Wisła (16')
Rolef Esser (26') 1 - 1
Alexandru Şerban (33') 2 - 1
Dongeak Alineación oficial del equipo 'Dongeak' en el partido 2 - 1 Molina's Wolves Alineación oficial del equipo 'Molina's Wolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dongeak Alineación oficial del equipo 'Dongeak' en el partido 3 - 0 Molina's Wolves Alineación oficial del equipo 'Molina's Wolves' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dongeak

Goles Goles

  • 135 Minuto 26 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Rolef Esser de Dongeak va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Alexandru Şerban va donar a Dongeak un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Dongeak va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rolef Esser ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Rolef Esser va estar a punt d'empatar per a Dongeak quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Tilman Podhorsky va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gomarus Hijdra va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Tilman Podhorsky va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gomarus Hijdra va rematar alt.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Alexandru Şerban una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Tilman Podhorsky va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Philip Chenge de Dongeak va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rolef Esser per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tilman Podhorsky va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Molina's Wolves

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gerwazy Wisła era molt més ràpid que el defensa Alexandru Şerban. Al minut 16, el jugador de Molinas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Molinas Jaime Bautista quasi marca al minut 4 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rohan Young l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 9 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Brandolf Deppisch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerwazy Wisła de Molinas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.