Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hospitalet Silent (492727) - DoN ToMaTe (311133) » 638971598: T59/J8/V

Liga 638971598 Información oficial sobre el partido 638971598 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / V.225 (5738)

Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido 4 - 3 DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido
Carlos Luis Moro (27') 1 - 0
Carlos Luis Moro (30') 2 - 0
Servando Trillo (37') 3 - 0
3 - 1 Maíz Nadal (40')
3 - 2 Joachim Hillemacher (63')
Feliciano Mendes (69') 4 - 2
4 - 3 Asif Husinčić (71')
Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido 4 - 3 DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido 3 - 0 DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hospitalet Silent

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Carlos Luis Moro, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Silent es posava per davant!
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Amb 30 minuts jugats, en Carlos Luis Moro va augmentar l'avantatge de Silent a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Servando Trillo va incrementar l'avantatge de Silent amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Silent va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Feliciano Mendes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Conrad Morros gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Valerio Guardone va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gonzalo Montero va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Conrad Morros, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Servando Trillo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Servando Trillo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Gonzalo Montero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Valerio Guardone va mantenir l'equip visitant dins del partit.

DoN ToMaTe

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Maíz Nadal de Don tomate va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.
  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors de Don tomate no defallien en cap moment. Producte d'això, en Joachim Hillemacher va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): El Don tomate era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Asif Husinčić va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 22, tothom va saber perquè en 廖 (Liao) 荣轩 (Rongxuan) era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Don tomate va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Mena, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Mena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.