Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Mariana (491018) - RCD Español Glattal (774809) » 638969993: T59/J13/V

Liga 638969993 Información oficial sobre el partido 638969993 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / V.196 (5709)

F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 1 - 2 Invencibles de Malaga Alineación oficial del equipo 'Invencibles de Malaga' en el partido
0 - 1 Ómar Björnólfsson (34')
0 - 2 Jorge Vítor Fortuna (36')
Emanuel Illoro (40') 1 - 2
F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 1 - 2 Invencibles de Malaga Alineación oficial del equipo 'Invencibles de Malaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 2 - 1 Invencibles de Malaga Alineación oficial del equipo 'Invencibles de Malaga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mariana

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Emanuel Illoro es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 37 amb una falta ben llançada per en Jesús Manuel Sánchez Llorente, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 210 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Jesús Manuel Sánchez Llorente tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mariana van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manuel Montoro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Antonio Lobatón de Mariana va intentar batre la porteria rival al minut 71 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Invencibles de Malaga

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Ómar Björnólfsson de Invencible va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En José Alberto Pittí entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Invencible, un peu providencial d'en Jorge Vítor Fortuna va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Juergen Gienanth de Invencible va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Gustavo Adolfo Aragón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Axel Cebrián Descalzo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): 黄 (Huang) 平安 (Pingan) de Invencible va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Elixio Framboesa que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ómar Björnólfsson.