Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ourense C.F (799307) - F.C. NARAN (1436109) » 638968930: T59/J13/V

Liga 638968930 Información oficial sobre el partido 638968930 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / V.177 (5690)

Gamones de Sayago Alineación oficial del equipo 'Gamones de Sayago' en el partido 2 - 0 F.C. NARAN Alineación oficial del equipo 'F.C. NARAN' en el partido
Enrico Malmignati (7') 1 - 0
Arne Lindheim (75') 2 - 0
Gamones de Sayago Alineación oficial del equipo 'Gamones de Sayago' en el partido 2 - 0 F.C. NARAN Alineación oficial del equipo 'F.C. NARAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gamones de Sayago Alineación oficial del equipo 'Gamones de Sayago' en el partido 1 - 3 F.C. NARAN Alineación oficial del equipo 'F.C. NARAN' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gamones de Sayago

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Enrico Malmignati de Gamones, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Arne Lindheim va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Velasco Abellá va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rafael Soto va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Enrico Malmignati es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jaakko Karttunen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jan-Krister Frostenborg per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però 孫 (Sun) 淳龍 (Chunlong) va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Gamones ho intentava per la dreta per mitjà de Róbert Csobán, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ştefan Idomir de Gamones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ştefan Idomir es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arne Lindheim.

F.C. NARAN

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Levent Otun sol davant la porteria al minut 18, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): NARAN va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Checheg Qara es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del NARAN sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miguel de Paula, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): NARAN van seguir progressant per la banda dreta. Victor Rising va tenir la seva oportunitat al minut 88, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel de Paula de NARAN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.