Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GerPucela (1459020) - girafantes F.C (799845) » 638965789: T59/J12/V

Liga 638965789 Información oficial sobre el partido 638965789 en Hattrick

01.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / V.121 (5634)

GerPucela Alineación oficial del equipo 'GerPucela' en el partido 1 - 1 girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido
Mohd Sahan bin Hj Hardi (49') 1 - 0
1 - 1 Gianni Mosciatti (89')
GerPucela Alineación oficial del equipo 'GerPucela' en el partido 1 - 1 girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GerPucela Alineación oficial del equipo 'GerPucela' en el partido 3 - 1 girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido
Tiene mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GerPucela

Goles Goles

  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Johannes Ebner estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mohd Sahan bin Hj Hardi va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Elias Luprand va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jordi Gasparín va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): GerPucela va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Johannes Ebner va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Rauli Pietilä va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GerPucela se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): GerPucela va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Johannes Ebner ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Johannes Ebner de GerPucela no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Danilo Souza Neves, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

girafantes F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Gianni Mosciatti va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Gianni Mosciatti va estar a punt de posar per davant a girafantes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Javor va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): girafantes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Zahir Bozon des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Miroslav Nikšić va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Theo Quinn, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): girafantes va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Zahir Bozon es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Gianni Mosciatti va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El girafantes creava perill des de la dreta al minut 89, però en Antonio Javor, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Theo Quinn desviant la pilota a servei de cantonada.