Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muppets F.C. (775977) - los_xispas (1419793) » 638961588: T59/J12/V

Liga 638961588 Información oficial sobre el partido 638961588 en Hattrick

01.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / V.46 (5559)

MoiXeRoS Alineación oficial del equipo 'MoiXeRoS' en el partido 2 - 1 Sant Marti de Centelles Alineación oficial del equipo 'Sant Marti de Centelles' en el partido
0 - 1 Massimo Margorani (47')
Filogonio Ardaña (76') 1 - 1
Jordan Durrness (78') 2 - 1
MoiXeRoS Alineación oficial del equipo 'MoiXeRoS' en el partido 2 - 1 Sant Marti de Centelles Alineación oficial del equipo 'Sant Marti de Centelles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MoiXeRoS Alineación oficial del equipo 'MoiXeRoS' en el partido 3 - 1 Sant Marti de Centelles Alineación oficial del equipo 'Sant Marti de Centelles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MoiXeRoS

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Filogonio Ardaña de Moixa va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Moixa va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 78 Jordan Durrness va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Javier Moreno Mora va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Jordan Durrness va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Moixa.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Moixa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Václav Marx va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter León Surrey.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Filogonio Ardaña va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 72, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Moreno Mora per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però León Surrey va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Sant Marti de Centelles

Goles Goles

  • 174 Minuto 47 (Gol de penalti): Centelles va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Massimo Margorani va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): El Centelles va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 9 amb un llançament de falta perillós. En Massimo Margorani però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Virgilio Vanzan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Centelles al minut 27, però el xut de Massimo Margorani va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Boumedienne Zaidi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.