Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almusafes CF (435349) - RealxMadrid (123549) » 638961321: T59/J1/V

Liga 638961321 Información oficial sobre el partido 638961321 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / V.42 (5555)

Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido 1 - 3 NGH Alineación oficial del equipo 'NGH' en el partido
0 - 1 Argirios Sachinoglou (69')
Rafał Giziński (70') 1 - 1
1 - 2 Juan Ignacio Velilla (89')
1 - 3 Juan Ignacio Velilla (89')
Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido 1 - 3 NGH Alineación oficial del equipo 'NGH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido 2 - 3 NGH Alineación oficial del equipo 'NGH' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 9,9 % 66,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incubus sporting

Goles Goles

  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 del partit, el jugador Rafał Giziński de Incubus va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Incubus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alcino Rocha Coelho en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Ángel Ayut, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Incubus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Artur Sarin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 289 Minuto 31 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Víctor Salomó per la seva rapidesa. Al minut 31 va intentar marxar per velocitat d'en Yaqoub Khlafa, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NGH. La jugada d'estratègia del Incubus per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mukhran Gorgondzia va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

NGH

Goles Goles

  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de NGH va ser finalitzada des de l'esquerra per Argirios Sachinoglou al minut 69. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Argirios Sachinoglou estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Ignacio Velilla va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 89.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Juan Ignacio Velilla va augmentar l'avantatge de NGH a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Martie Ezenarro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Carlos Liendo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Argirios Sachinoglou va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): NGH va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Carlos Liendo va desviar el xut final de Dionís Moro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Ignacio Velilla, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.