Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Calandracos (439044) - c.d kakonés (312044) » 638959131: T59/J13/V

Liga 638959131 Información oficial sobre el partido 638959131 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / V.2 (5515)

www.serviregalo.com Alineación oficial del equipo 'www.serviregalo.com' en el partido 0 - 3 c.d kakonés Alineación oficial del equipo 'c.d kakonés' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Boti (37')
0 - 2 Jagoba Urizar (42')
0 - 3 Emil Reinirkens (65')
www.serviregalo.com Alineación oficial del equipo 'www.serviregalo.com' en el partido 0 - 3 c.d kakonés Alineación oficial del equipo 'c.d kakonés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
www.serviregalo.com Alineación oficial del equipo 'www.serviregalo.com' en el partido 0 - 1 c.d kakonés Alineación oficial del equipo 'c.d kakonés' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

www.serviregalo.com

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ServiR. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Diezma Dillanes va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ServiR. van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alojzy Leja va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Sorjo Oikari de ServiR. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo Guerra.

c.d kakonés

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, kakonés es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Juan Carlos Boti es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jagoba Urizar, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Emil Reinirkens de kakonés va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Emil Reinirkens va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fidel Méndez Mora va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Giancarlo Mastellone va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Carlos Boti. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Michal Baričiak va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fidel Méndez Mora va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Ulbran Buursma quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fidel Méndez Mora, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de kakonés a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jagoba Urizar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 64 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.