Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balon de Cádiz (795636) - Dream tactic (991932) » 638958606: T59/J8/IV

Liga 638958606 Información oficial sobre el partido 638958606 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / IV.57 (3480)

Balon de Cádiz Alineación oficial del equipo 'Balon de Cádiz' en el partido 2 - 1 Dream tactic Alineación oficial del equipo 'Dream tactic' en el partido
0 - 1 Abdulrazag Al-Ameer (67')
Børge Klinggaard (70') 1 - 1
Juan Estevez (74') 2 - 1
Balon de Cádiz Alineación oficial del equipo 'Balon de Cádiz' en el partido 2 - 1 Dream tactic Alineación oficial del equipo 'Dream tactic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Balon de Cádiz Alineación oficial del equipo 'Balon de Cádiz' en el partido 2 - 0 Dream tactic Alineación oficial del equipo 'Dream tactic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balon de Cádiz

Goles Goles

  • 136 Minuto 70 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Ovidiu Sfercoci es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Børge Klinggaard per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 70 passava a ser 1 - 1.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Balon s'avançava al marcador al minut 74, després d'un rebot que va caçar en Juan Estevez per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Børge Klinggaard va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Balon va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gojko Tuna ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paco Corders va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Børge Klinggaard va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Balon va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Karol Koňár va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Chris Lafosse.

Dream tactic

Goles Goles

  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de tactic va ser finalitzada des de l'esquerra per Abdulrazag Al-Ameer al minut 67. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ovidiu Sfercoci que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Jonás Luchoro va estar a punt de posar per davant a tactic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Markel Arrazola va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de tactic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gregório Nogueira, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): tactic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Markel Arrazola va desviar el xut final de Manuel Iracorri després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Gregório Nogueira de tactic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!