Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amics del futbol (1592690) - Peral United (486091) » 638958333: T59/J10/IV

Liga 638958333 Información oficial sobre el partido 638958333 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / IV.52 (3475)

Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 1 - 0 Peral United Alineación oficial del equipo 'Peral United' en el partido
Juancho Maceda (64') 1 - 0
Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 1 - 0 Peral United Alineación oficial del equipo 'Peral United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 2 - 0 Peral United Alineación oficial del equipo 'Peral United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amics del futbol

Goles Goles

  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Corria el minut 64 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juancho Maceda, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Salva Vera es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 7, però el porter va aturar el seu xut.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Robert Păştinaru arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): futbol va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Salva Vera va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a futbol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Salva Vera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Robert Păştinaru va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Casimiro Peralta gairebé va marcar per a futbol des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lon Sasiainbarrena de futbol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lon Sasiainbarrena va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karan Batliwalla de futbol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Robert Păştinaru de futbol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Peral United

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de United van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ilya Markevich va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): United van sortir al contraatac amb encert al minut 35, però Javier Larra no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luca Theer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Gabriel de Ruijsscher va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de United que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): United van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Antonio Manuel Blancas des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Manuel Blancas de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.