Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OrUjO PoWeR (1456307) - Sakali Balompie (778918) » 638957539: T59/J8/IV

Liga 638957539 Información oficial sobre el partido 638957539 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / IV.38 (3461)

OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido 1 - 4 Sakali Balompie Alineación oficial del equipo 'Sakali Balompie' en el partido
0 - 1 Müseyib Cəfərov (12')
0 - 2 Alberto Velázquez (62')
Yan Sinyavskiy (78') 1 - 2
1 - 3 Benito González (89')
1 - 4 Alberto Velázquez (89')
OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido 1 - 4 Sakali Balompie Alineación oficial del equipo 'Sakali Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido 0 - 1 Sakali Balompie Alineación oficial del equipo 'Sakali Balompie' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OrUjO PoWeR

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de OrUjO van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Yan Sinyavskiy en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): OrUjO van sortir al contraatac al minut 19, però Haydar Al-kuwari va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): OrUjO va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Enis Šovšić va anar a parar a les mans del porter.

Sakali Balompie

Goles Goles

  • 187 Minuto 12 (Gol tiro lejano): En Yiorgos Tsouchtras conduïa pel cercle central i, veient a en Müseyib Cəfərov desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Balompie va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Alberto Velázquez va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Balompie van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Benito González va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 89 (Gol tiro lejano): Després de 89 minuts el Balompie, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Alberto Velázquez sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 4 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 28 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Balompie va deixar en bona posició a en Rubén Osvaldo Montú per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dusan Nitsch de Balompie va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en José Wilson Boaventura es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Al minut 32 un refús amb el peu d'en Oskari Koskiniemi va anar a parar als peus del Sesinando Teixeira que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Balompie tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En José Wilson Boaventura ho va intentar al minut 76 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tyr Killell de Balompie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.