Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tanelorn (313495) - RocknRollas (1334817) » 638955927: T59/J10/IV

Liga 638955927 Información oficial sobre el partido 638955927 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / IV.9 (3432)

Tanelorn Alineación oficial del equipo 'Tanelorn' en el partido 3 - 0 CDF Fragua Alineación oficial del equipo 'CDF Fragua' en el partido
Boris Futekov (4') 1 - 0
Shady Hosseiny (20') 2 - 0
Stig Strømsli (28') 3 - 0
Tanelorn Alineación oficial del equipo 'Tanelorn' en el partido 3 - 0 CDF Fragua Alineación oficial del equipo 'CDF Fragua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tanelorn Alineación oficial del equipo 'Tanelorn' en el partido 2 - 0 CDF Fragua Alineación oficial del equipo 'CDF Fragua' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tanelorn

Goles Goles

  • 187 Minuto 4 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Tanelorn va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 4 va arribar el 1 - 0 quan en Boris Futekov va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tanelorn van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Shady Hosseiny va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 28 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Tanelorn va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Stig Strømsli en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Alvin Nyhbratt es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Reinaart Prinsen va poder marcar per a Tanelorn en un servei de cantonada picat per en Alvin Nyhbratt quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tanelorn va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bing Mommers va sortir per sobre el travesser.
  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Tanelorn tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Boris Futekov ho va intentar al minut 83 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

CDF Fragua

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 16 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tinu Eck, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 73, quan un error defensiu va deixar Tinu Eck completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Toño Cacheiras estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Johnny Fernández, als 82 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fragua va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Ryszard Łukaszewicz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.