Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Xispita (799706) - La Luarquesa C. F. (1417293) » 636477288: T58/R2

Copa 636477288 Información oficial sobre el partido 636477288 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido 1 - 3 La Luarquesa C. F. Alineación oficial del equipo 'La Luarquesa C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido 1 - 1 La Luarquesa C. F. Alineación oficial del equipo 'La Luarquesa C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,8 % 22,7 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Xispita

Goles Goles

  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 37. Bonifacio Magariños, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Josep Grau va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Josep Grau quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Ezgal de Xispita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

La Luarquesa C. F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Carlos Cota va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Roberto Solís Pareja era molt més ràpid que el defensa José Ezgal. Al minut 38, el jugador de Luarquesa va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Carlos Cota, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Tito Rezusta de Luarquesa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Juan Carlos Cota que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 52 per Diego Tamariz va anar a parar a la creueta.