Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BarçaJr (1418598) - aliaga f.c (1458254) » 633888914: T58/J7/VI

Liga 633888914 Información oficial sobre el partido 633888914 en Hattrick

05.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 7 / VI.894 (15212)

corp. Alineación oficial del equipo 'corp.' en el partido 1 - 5 aliaga f.c Alineación oficial del equipo 'aliaga f.c' en el partido
0 - 1 Marcin Zimmermann (28')
0 - 2 Nikola Černocký (32')
0 - 3 Nikola Černocký (35')
0 - 4 Sansón Díaz-Perona (44')
0 - 5 Iker del Bosque (72')
Gianfrancesco Di Paola (89') 1 - 5
corp. Alineación oficial del equipo 'corp.' en el partido 1 - 5 aliaga f.c Alineación oficial del equipo 'aliaga f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
corp. Alineación oficial del equipo 'corp.' en el partido 1 - 7 aliaga f.c Alineación oficial del equipo 'aliaga f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

corp.

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de corp. van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Gianfrancesco Di Paola en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laith Tork de corp. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Athanasios Samoladas de corp. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

aliaga f.c

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcin Zimmermann va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nikola Černocký va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Nikola Černocký de aliaga va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a aliaga l'avantatge per 0 - 4. Sansón Díaz-Perona en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Iker del Bosque de aliaga l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Denis Godfroid va intentar anar-se'n per velocitat al minut 11 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Justin Viot va entorpir al marcador d'en Olivier Anton per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): aliaga quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sansón Díaz-Perona va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Nikola Černocký va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del aliaga van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Olivier Anton, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 205 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Marcin Zimmermann de aliaga va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Denis Godfroid al minut 57 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Justin Viot va fer una magnífica centrada, però la rematada de Denis Godfroid va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.