Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Españolessss (1419206) - Motörhead Football Club (488758) » 633859349: T58/J12/VI

Liga 633859349 Información oficial sobre el partido 633859349 en Hattrick

09.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 12 / VI.546 (14864)

C.D.ESPINOSA DE HENARES Alineación oficial del equipo 'C.D.ESPINOSA DE HENARES' en el partido 5 - 2 Malejan F.C. Alineación oficial del equipo 'Malejan F.C.' en el partido
Sergio Labadía (15') 1 - 0
Marcin Kucewicz (20') 2 - 0
Jimi Korhonen (26') 3 - 0
Kostas Karidas (35') 4 - 0
4 - 1 Alfons Vellvehí (83')
Cristof Lose (84') 5 - 1
5 - 2 Krisztofer Zuba (90')
C.D.ESPINOSA DE HENARES Alineación oficial del equipo 'C.D.ESPINOSA DE HENARES' en el partido 5 - 2 Malejan F.C. Alineación oficial del equipo 'Malejan F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D.ESPINOSA DE HENARES Alineación oficial del equipo 'C.D.ESPINOSA DE HENARES' en el partido 3 - 1 Malejan F.C. Alineación oficial del equipo 'Malejan F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.ESPINOSA DE HENARES

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Malejan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sergio Labadía la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ESPINOSA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 15.
  • 108 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Bazil Kuczkó és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Marcin Kucewicz perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jimi Korhonen es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Cristof Lose entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ESPINOSA, un peu providencial d'en Kostas Karidas va situar el 4-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Cristof Lose va augmentar l'avantatge de ESPINOSA a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cristof Lose va fer una magnífica centrada, però la rematada de Marcin Kucewicz va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Emilio Maravillas va ser clau en la jugada d'atac de ESPINOSA al minut 30, quan ell mateix va fer una passada brutal a Cristof Lose, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 208 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marcin Kucewicz de ESPINOSA va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Emilio Maravillas que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marcin Kucewicz per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jahleel Kabagambe va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emilio Maravillas de ESPINOSA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Emilio Maravillas de ESPINOSA es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 85.

Malejan F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Malejan van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 83 quan Alfons Vellvehí sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Un mica després, Krisztofer Zuba de Malejan va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 48 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alfons Vellvehí amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Malejan va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 63 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulrich Lankow.