Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gonzalez United (308352) - Sant Pol FC (487842) » 633834206: T58/J8/VI

Liga 633834206 Información oficial sobre el partido 633834206 en Hattrick

12.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 8 / VI.258 (14576)

Sporting Vecilla Alineación oficial del equipo 'Sporting Vecilla' en el partido 2 - 3 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
0 - 1 Maurici Lluch (17')
0 - 2 Estanislau da Vila (80')
0 - 3 Estanislau da Vila (84')
Nahit Mirzat (85') 1 - 3
Gustavo Andrés Lara (88') 2 - 3
Sporting Vecilla Alineación oficial del equipo 'Sporting Vecilla' en el partido 2 - 3 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sporting Vecilla Alineación oficial del equipo 'Sporting Vecilla' en el partido 1 - 4 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Vecilla

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Nahit Mirzat trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 88 (Gol por el centro): El Sporting no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Gustavo Andrés Lara es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Mauri Mor va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Pedro Eleicigui va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gustavo Andrés Lara hauria d'haver estat gol al minut 47 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Magno Fútbol Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Fútbol van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Maurici Lluch va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Fútbol va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Estanislau da Vila.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Fútbol va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Diego Ruiz Carrillo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Estanislau da Vila que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Estanislau da Vila després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aravo Peñafiel va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Winkelman Rivera no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Estanislau da Vila estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Fútbol van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 48 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Leon Gradnitzer no va ser gens encertat.