Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rivercanyes (434651) - Jaén Paraíso Interior (1438454) » 633823302: T58/J13/VI

Liga 633823302 Información oficial sobre el partido 633823302 en Hattrick

16.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 13 / VI.63 (14381)

CE SABADELL TRONADOR Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL TRONADOR' en el partido 1 - 1 Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido
Sandy Baker (2') 1 - 0
1 - 1 Antonio Javier Gallardo (79')
CE SABADELL TRONADOR Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL TRONADOR' en el partido 1 - 1 Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CE SABADELL TRONADOR Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL TRONADOR' en el partido 2 - 0 Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE SABADELL TRONADOR

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): SABADELL prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Sandy Baker va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En José Antonio Vicedo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El SABADELL ho intentava per la dreta per mitjà de Sandy Baker, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Sandy Baker va sorprendre Darko Korenc amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tomi Tyykiluoto per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Darko Korenc va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): José Antonio Vicedo quasi marca en una jugada assajada de córner que Volker Schaeper havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84, Aurélio Veríssimo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquin Pinto de SABADELL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sandy Baker de SABADELL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Milcho Ivanov de SABADELL es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Jaén Paraíso Interior

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 79 minuts Antonio Javier Gallardo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Enrique Iruleta va fer una magnífica centrada, però la rematada de Damianos Kanaridis va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Damianos Kanaridis va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Adrián López Diaz de Interior va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.