Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

groundforcebcn (487522) - Barri Gotic FC (1457462) » 633822221: T58/J8/VI

Liga 633822221 Información oficial sobre el partido 633822221 en Hattrick

12.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 8 / VI.44 (14362)

groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido 2 - 1 Catalufos United Alineación oficial del equipo 'Catalufos United' en el partido
Albentosa Recasens (28') 1 - 0
1 - 1 Paolo De maman (33')
Gordon Sizemore-Zanolini (87') 2 - 1
groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido 2 - 1 Catalufos United Alineación oficial del equipo 'Catalufos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido 2 - 0 Catalufos United Alineación oficial del equipo 'Catalufos United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

groundforcebcn

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 28 una excel·lent centrada de Daniel Lampugnani va arribar a Albentosa Recasens, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats van embogir quan en Gordon Sizemore-Zanolini va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de groundforcebcn.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Andrea Bandini quasi dona a groundforcebcn l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrea Bandini va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Aljoša Jovović va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del groundforcebcn van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Albentosa Recasens, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): groundforcebcn va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gordon Sizemore-Zanolini en un 1 contra 1 amb el porter Aljoša Jovović, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Abdelghanyy Bencheroune va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de groundforcebcn se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelghanyy Bencheroune.

Catalufos United

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 33, quan Paolo De maman va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Catalufos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Paolo De maman va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Es duien 86 minuts de partit jugats quan Hakon Rosendahl va estar a punt de posar per davant a Catalufos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Krzysztof Wygoda va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, János Balázs de Catalufos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexander Brykin de Catalufos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.