Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vulcano's Hammer (1436493) - skie fc (1370835) » 633820907: T58/J2/VI

Liga 633820907 Información oficial sobre el partido 633820907 en Hattrick

01.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 2 / VI.21 (14339)

Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 1 - 1 skie fc Alineación oficial del equipo 'skie fc' en el partido
0 - 1 Aard Vinkeles (42')
Braden Moffett (68') 1 - 1
Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 1 - 1 skie fc Alineación oficial del equipo 'skie fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 3 - 0 skie fc Alineación oficial del equipo 'skie fc' en el partido
Tiene mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vulcano's Hammer

Goles Goles

  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Braden Moffett va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 68, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Vulcanos, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Juan San Millan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Braden Moffett va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vulcanos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pantuflo Buelga va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Franco Giannoni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Vulcanos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eugen Plută va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan San Millan de Vulcanos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Diego Zubizarreta de Vulcanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

skie fc

Goles Goles

  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Aard Vinkeles va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip skie Michiel Pauwels quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Aniceto Zambra l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El skie va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Aard Vinkeles va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rubén Carmona després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ramón José Escobal va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Néstor Azuero de skie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yaya Saloum de skie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.