Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. D. Campo Claro (772807) - Pucerba X (796263) » 633817769: T58/J1/V

Liga 633817769 Información oficial sobre el partido 633817769 en Hattrick

24.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 1 / V.221 (5734)

U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido 3 - 1 Pucerba X Alineación oficial del equipo 'Pucerba X' en el partido
0 - 1 Renato Della Torre (14')
Mauro Mayans (18') 1 - 1
Nicasi Uberni (82') 2 - 1
José Medina Espino (85') 3 - 1
U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido 3 - 1 Pucerba X Alineación oficial del equipo 'Pucerba X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido 4 - 0 Pucerba X Alineación oficial del equipo 'Pucerba X' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Campo Claro

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Després de 18 minuts de partit, Mauro Mayans igualava per Campo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el Campo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nicasi Uberni, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En José Medina Espino va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 1 (Ocasión de falta): José Medina Espino quasi dona a Campo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iván Fiol va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant 莫 (Mo) 尔亮 (Erliang) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Amb 22 minuts disputats, José Medina Espino gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però 莫 (Mo) 尔亮 (Erliang) va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Campo va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Jorge Alberto Álvarez Areces va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a Campo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jorge Alberto Álvarez Areces, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Alberto Álvarez Areces de Campo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pucerba X

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): PUC agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Renato Della Torre amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 2 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PUC sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en René Mena, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 2 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Alberto Álvarez Areces haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a PUC al minut 80.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a John Ogden de PUC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.