Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSCHE Al Qnat (800355) - The Coin Team (1368619) » 633817065: T58/J7/V

Liga 633817065 Información oficial sobre el partido 633817065 en Hattrick

05.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 7 / V.208 (5721)

Soc Perico Alineación oficial del equipo 'Soc Perico' en el partido 1 - 0 depuntayparriba fc Alineación oficial del equipo 'depuntayparriba fc' en el partido
Luis Maestro González (19') 1 - 0
Soc Perico Alineación oficial del equipo 'Soc Perico' en el partido 1 - 0 depuntayparriba fc Alineación oficial del equipo 'depuntayparriba fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Soc Perico Alineación oficial del equipo 'Soc Perico' en el partido 1 - 1 depuntayparriba fc Alineación oficial del equipo 'depuntayparriba fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,6 % 3,4 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soc Perico

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Luis Maestro González, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Florindo Cataplano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Perico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Emanuel Hrnčević al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tomáš Balčiar va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Florindo Cataplano de Perico gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tomáš Balčiar va marxar de Lukas Streem en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Perico van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Perico ho intentava per la dreta per mitjà de Joan Francesc Mascaró, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pit Mertz.

depuntayparriba fc

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de depuntayparriba tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Juan Domingo Goycochea ho va intentar al minut 17 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 89 (Ocasión tiro lejano): Al minut 89 un refús amb el peu d'en Karl-Dieter Litzl va anar a parar als peus del Konrad Fuith que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viešvilas Leugaudas de depuntayparriba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.