Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.Z.O.F.C. (1457956) - Briviesca C.F. (492982) » 633810362: T58/J12/V

Liga 633810362 Información oficial sobre el partido 633810362 en Hattrick

09.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 12 / V.88 (5601)

A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido 0 - 0 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido 0 - 1 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.Z.O.F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de A.Z.O.F.C. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pere Esquerrà, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de A.Z.O.F.C., l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Julio César Mayorga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de A.Z.O.F.C. va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Julio César Mayorga, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Iñigo Tanburindegi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): A.Z.O.F.C. van sortir al contraatac al minut 64, però Pere Esquerrà va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio César Mayorga.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Camango de A.Z.O.F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Briviesca C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Octavian Popa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hasse Press ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Briviesca va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Ştefan Bocean va quedar-se sol davant el porter Manolo Genovard, però aquest va poder aturar el xut.
  • 219 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Montassar Farouk va poder marcar per a Briviesca en un servei de cantonada picat per en Jan Sebralla quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Octavian Popa va estar a punt de posar per davant a Briviesca amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manolo Genovard va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Orlando Manuel Beltrão de Briviesca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Orlando Manuel Beltrão es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.