Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Algeciras (307945) - Bichorraro Team (492608) » 633804790: T58/J5/IV

Liga 633804790 Información oficial sobre el partido 633804790 en Hattrick

22.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 5 / IV.53 (3476)

Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido 2 - 2 Bichorraro Team Alineación oficial del equipo 'Bichorraro Team' en el partido
0 - 1 Sergio Pardo (23')
Aureo Cea (30') 1 - 1
1 - 2 Horst Peter Wächterhof (56')
Rafael Candal (62') 2 - 2
Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido 2 - 2 Bichorraro Team Alineación oficial del equipo 'Bichorraro Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido 1 - 1 Bichorraro Team Alineación oficial del equipo 'Bichorraro Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Algeciras

Goles Goles

  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Algeciras va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Aureo Cea, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Rubén Rueda va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Algeciras, Rafael Candal, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Rubén Rueda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Máximo Romero Romero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Algeciras Juan Manuel Rivero Angulo quasi va assolir l'empat al minut 61 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Pérez Ruiz de Algeciras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pavel Máček de Algeciras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bichorraro Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sergio Pardo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb 56 minuts jugats, Horst Peter Wächterhof de Bichorraro va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Miguel Juan Vita, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bichorraro va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Josep Francesc Magrí quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Bichorraro va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Imanol Asola va desviar el xut final de Sergio Pardo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 90, quan en Víctor Velilla va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.