Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

stgo el mayor (1368775) - can llong 2 (1585791) » 633801470: T58/J1/III

Liga 633801470 Información oficial sobre el partido 633801470 en Hattrick

24.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 1 / III.10 (3417)

manchester vigo Alineación oficial del equipo 'manchester vigo' en el partido 1 - 2 can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido
0 - 1 Adérito Tavares (19')
Ernesto Cunzuta (32') 1 - 1
1 - 2 Facundo Seivane (65')
manchester vigo Alineación oficial del equipo 'manchester vigo' en el partido 1 - 2 can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
manchester vigo Alineación oficial del equipo 'manchester vigo' en el partido 1 - 1 can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,3 % 42,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

manchester vigo

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del manchester amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Ernesto Cunzuta en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Javier Proveniers del manchester ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): manchester per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 49, quan Guido Avila va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Javier Proveniers va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 53, i va passar la pilota a Viktor Povod, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Viktor Povod! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zenon Kijanka va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

can llong 2

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): El llong era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Adérito Tavares va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a llong prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Facundo Seivane.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Santiago Gómez de Espinosa després de 25 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Anthony Kaberuka va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Jorge Molina quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Santiago Gómez de Espinosa va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): Anthony Kaberuka va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Lucas Butcher que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavier Majoral de llong la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Molina de llong amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.