Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alaya fc (308762) - Jódar EMD (990736) » 628655653: T57/J3/VII

Liga 628655653 Información oficial sobre el partido 628655653 en Hattrick

18.08.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / VII.964 (39000)

Racing Playa San Juan FC Alineación oficial del equipo 'Racing Playa San Juan FC' en el partido 0 - 3 A.Pilotos F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Pilotos F.C.' en el partido
0 - 1 Florentino Roig (15')
0 - 2 Joaquín Rosendo (23')
0 - 3 Florentino Roig (60')
Racing Playa San Juan FC Alineación oficial del equipo 'Racing Playa San Juan FC' en el partido 0 - 3 A.Pilotos F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Pilotos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Playa San Juan FC Alineación oficial del equipo 'Racing Playa San Juan FC' en el partido 2 - 1 A.Pilotos F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Pilotos F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Playa San Juan FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en César Barragán va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Racing va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alberto Escalada va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Cristian Salip va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Baldomero Giménez no oblidarà el que li va passar durant el minut 79. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Escalada de Racing es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Manuel Eguióiz de Racing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Armengol de Racing es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

A.Pilotos F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): A.Pilotos agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Florentino Roig amb mestria.
  • 136 Minuto 23 (Gol evento especial inexperiencia rival): Baldomero Giménez va deixar patent la seva inexperiència al minut 23, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Joaquín Rosendo va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a A.Pilotos.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, el A.Pilotos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Florentino Roig, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Óscar Moncada va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de A.Pilotos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.