Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Quinta de París (1369597) - Galicia.F.C. (120177) » 628648168: T57/J8/VII

Liga 628648168 Información oficial sobre el partido 628648168 en Hattrick

22.09.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 8 / VII.830 (38866)

Andalucía warriors Alineación oficial del equipo 'Andalucía warriors' en el partido 2 - 2 Gamusinos FC Alineación oficial del equipo 'Gamusinos FC' en el partido
Antonio Churruca (2') 1 - 0
1 - 1 Yehuda Charazi (40')
Josep Maria Adam (56') 2 - 1
2 - 2 Yehuda Charazi (81')
Andalucía warriors Alineación oficial del equipo 'Andalucía warriors' en el partido 2 - 2 Gamusinos FC Alineación oficial del equipo 'Gamusinos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Andalucía warriors Alineación oficial del equipo 'Andalucía warriors' en el partido 1 - 3 Gamusinos FC Alineación oficial del equipo 'Gamusinos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,8 % 88,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andalucía warriors

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Andalucía. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Antonio Churruca xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): El jugador Josep Maria Adam de Andalucía, després de 56 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Andalucía va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però Jerónimo Gandarilla va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Pérez de Andalucía es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Gamusinos FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Yehuda Charazi va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Yehuda Charazi per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 33 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Manuel Zuleta, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Gamusinos va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Todor Anastasov que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Gamusinos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 287 Minuto 38 (Ocasión tiro lejano): Al minut 38 un refús amb el peu d'en Daniel Alberto Forcades va anar a parar als peus del Todor Anastasov que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Gamusinos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Raúl Noriega es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Manuel Zuleta va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Daniel Alberto Forcades va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Raúl Noriega ja els havia advertit que el porter contrari, en Daniel Alberto Forcades, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.