Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. GUIMAR (310023) - Harrobia (309120) » 628622387: T57/J3/VII

Liga 628622387 Información oficial sobre el partido 628622387 en Hattrick

18.08.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / VII.370 (38406)

Fc Barcelona 69 Alineación oficial del equipo 'Fc Barcelona 69' en el partido 0 - 0 Virreina FC Alineación oficial del equipo 'Virreina FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Barcelona 69 Alineación oficial del equipo 'Fc Barcelona 69' en el partido 2 - 0 Virreina FC Alineación oficial del equipo 'Virreina FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Barcelona 69

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Barcelona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adolfo Artacho en un 1 contra 1 amb el porter Ionel Brânduşă, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Adolfo Artacho del Barcelona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Renato Azorín va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ander Herruzo, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Elmu Bellaustegi va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Ionel Brânduşă va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Barcelona es va veure beneficiat per la polèmica al minut 69, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Ander Herruzo va relliscar al moment de fer el xut i el porter Ionel Brânduşă no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Samuel Fernández Domínguez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adolfo Artacho de Barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Virreina FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Virreina van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Baltasar Agramunt va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Virreina va ser a punt de marcar al minut 34, quan el seu jugador Adolfo Valcázar va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Virreina van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Baltasar Agramunt des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Sáez de Virreina es va guanyar la targeta groga merescudament.