Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Papa Nöel (794524) - CD Toledo Balompié (1596293) » 628609318: T57/J12/VII

Liga 628609318 Información oficial sobre el partido 628609318 en Hattrick

20.10.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 12 / VII.136 (38172)

FC Deportivo Futbolin Alineación oficial del equipo 'FC Deportivo Futbolin' en el partido 2 - 0 Cunri Team Alineación oficial del equipo 'Cunri Team' en el partido
Juan José Deslobes (7') 1 - 0
Javier Campillo (79') 2 - 0
FC Deportivo Futbolin Alineación oficial del equipo 'FC Deportivo Futbolin' en el partido 2 - 0 Cunri Team Alineación oficial del equipo 'Cunri Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Deportivo Futbolin Alineación oficial del equipo 'FC Deportivo Futbolin' en el partido 2 - 1 Cunri Team Alineación oficial del equipo 'Cunri Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Deportivo Futbolin

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cunri. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan José Deslobes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Deportivo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 7.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Javier Campillo es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En David Villoldo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Cunri Team

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Cunri va estar a punt d'empatar al 21 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Adán Boaño que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Braulio Calviño quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan José Deslobes no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Plamen Gyaurov estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan José Deslobes haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cunri al minut 86.