Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valls de Torroella (771937) - Fontiñas SDC (1369081) » 628604836: T57/J11/VII

Liga 628604836 Información oficial sobre el partido 628604836 en Hattrick

13.10.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 11 / VII.56 (38092)

Valls de Torroella Alineación oficial del equipo 'Valls de Torroella' en el partido 1 - 3 C.D.Bolo Alineación oficial del equipo 'C.D.Bolo' en el partido
0 - 1 Alfonso Belmar (30')
0 - 2 Joan David Cebrià (44')
Claus Zeinlhofer-Schriefl (68') 1 - 2
1 - 3 Benjamin Laber (87')
Valls de Torroella Alineación oficial del equipo 'Valls de Torroella' en el partido 1 - 3 C.D.Bolo Alineación oficial del equipo 'C.D.Bolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valls de Torroella Alineación oficial del equipo 'Valls de Torroella' en el partido 0 - 2 C.D.Bolo Alineación oficial del equipo 'C.D.Bolo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valls de Torroella

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Claus Zeinlhofer-Schriefl de Valls va demostrar les seves habilitats al minut 68 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Valls va posar setge sobre la defensa central visitant però en Belmiro Martins no va estar gens encertat.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Valls va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jaime Pont Delgado, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valls va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abel Suabia va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valls va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Claus Zeinlhofer-Schriefl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Elbo Galo de Valls va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Belmiro Martins va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

C.D.Bolo

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del C.D.Bolo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alfonso Belmar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, C.D.Bolo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Joan David Cebrià.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En Jorge Humberto Micale entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al C.D.Bolo, un peu providencial d'en Benjamin Laber va situar el 1-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rafael Filipe Ferreira va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Joan David Cebrià va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús Pinyana va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Joan David Cebrià va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): C.D.Bolo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Qədir Abdullayev va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vincent Bertrand es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.