Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Ajo (122696) - Tropikal Fruit (121094) » 628598198: T57/J4/VI

Liga 628598198 Información oficial sobre el partido 628598198 en Hattrick

25.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 4 / VI.962 (15280)

Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido 2 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
0 - 1 Fran Quevedo (7')
Filip Gudiu (8') 1 - 1
José Pombo Páramo (34') 2 - 1
2 - 2 Jordi Escuder (35')
Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido 2 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Ajo

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 del partit, el jugador Filip Gudiu de Athletic va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a José Pombo Páramo de Athletic aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Athletic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Artek Zamęcki va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Athletic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Domenic Wolkenstein en un 1 contra 1 amb el porter Beñat Mendibeltzua, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Svetozar Lalatović del Athletic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Perico Moscoso arribés a peus de Fran Quevedo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tropikal el 0 - 1.
  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Jordi Escuder va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Perico Moscoso va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Cătălin Mitea, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 48, un contraatac del Tropikal no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Fran Quevedo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Luis Besteiro Saiz de Tropikal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Fran Quevedo de Tropikal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Besteiro Saiz de Tropikal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.